SafeMC
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Arom-Dekor kjemiprodukter

 

 

 

AROM-DEKOR KEMI BLE ETABLERT

Arom-dekor Kemi ble etablert, og fra starten av bestod virksomheten i å fremstille aromaer og dekorasjoner for konditorier. Mye har dermed forandret seg siden den gang.

CHRISTIAN LUNDELL KJØPER SELSKAPET

I 2008 blir selskapet kjøpt av Christian Lundell, som har en solid bakgrunn fra kjemibransjen. Under hans ledelse vokser selskapet kraftig og håndterer i dag mer enn 35 000 kubikkmeter kjemikalieprodukter per år.

NY FABRIKK I LOCKRYD

I 2012 flytter Arom-dekor Kemi til Lockryd og inn i nye lokaler og ny fabrikk. I forbindelse med flyttingen kjøper Arom-dekor Kemi også Calvén Trading AB.

EN DEL AV VILOKAN GROUP

I 2016 kjøper Vilokan 80 % av aksjene i Arom-dekor Kemi. Vilokan-konsernet eies av Johan Brandberg, Lars Rosell, Karl-Henrik Jönsson samt det familieeide investeringsselskapet Gullspång Invest AB. Christian Lundell fortsetter som adm. direktør og beholder 20 % av eierskapet i Arom-dekor Kemi.

KJØPER OPP 80 % AV NORSKE MERCO AS

I 2017 kjøper Arom-dekor Kemi AB 80 % av aksjene i norske Merco AS. Merco er en av Norges ledende leverandører av AdBlue® og rengjøringsmidler for tungtransport. Merco tilbyr også alle typer rengjøringsmidler og smøremidler for industrien.

KJØPER OPP DE RESETERENDE 20 % AV MERCO AS

 Arom-dekor Kemi AB kjøper de resterende 20 % i Merco AS og bytter navn til Arom-dekor Kemi AS. Salgskontor og personale holder fortsatt til i Førde og arbeider mot det norske markedet.

STARTER OPP I FINLAND

Arom-dekor Kemi AB kjøper 70 % av aksjene i finske AdChemicals Oy. AdChemicals Oy kjøper en industrieiendom i Kouvola, og byggingen av et anlegg for AdBlue®-produksjon starter og står klart ved årsskiftet 2018/2019. I forbindelse med Arom-dekors oppkjøp bytter AdChemicals navn til Arom-dekor Kemi Oy.

LOKALER PÅ 10 000 M2

Etter en intens byggeperiode på 314 dager står Arom-dekor Kemis utbygg på ca. 3500 m2 ferdig i 2021. Lokalene har nå et samlet areal på ca. 10 000 m2, fordelt på produksjon, lager og kontorflater. I huset er det også et fullt utstyrt treningsstudio på 150 m2 for alle som jobber der.

 
 

 

1
Viser 1 til 5 (av 5 produkter)

Trykk ENTER for å søke